Waarom Cannabis illegaal is

Cannabis is onmogelijk te patenteren en een bedreiging voor alcohol, tabak, oliemaatschappijen, chemische en farmaceutische industrie. Grote concerns met machtige mensen, met genoeg euro’s en grote invloed, hebben de waarheid van de mensen weg gehouden. De waarheid is dat wanneer Cannabis gebruikt zou worden waar het allemaal geschikt voor is, dit een industriële kernbom zou creëren! De allerrijksten hebben jaren geleden een samenzwering gevormd om desinformatie te verspreiden over een plant die, mits deze juist gebruikt wordt, hun bedrijven zou ruïneren.

Het begin van de samenzwering

William Randolph Hearst (Citizen Kane) en de Hearst Paper Manufacturing Divisie van Kimberly Clark bezaten enorme productiebossen. De Hearst Company leverde de meeste papierproducten. De grootvader van Patty Hearst, een vernieler van de natuur voor zijn eigen gewin, zou miljoenen verliezen vanwege hennep.

In 1937 patenteerde DuPont het proces om van olie en kolen plastic te maken. Het jaarrapport van DuPont riep aandeelhouders op om te investeren in hun nieuwe petrochemische divisie. Synthetisch materiaal zoals plastic, cellofaan, celloluide, methanol, nylon, kunstzijde, Dacron enz., kon nu van olie gemaakt worden. De industrialisatie van natuurlijke hennep zou 80% van DuPonts bedrijven geruïneerd hebben.

Andrew Mellon werd Hoovers secretaris van financiële zaken en de grootste investeerder van DuPont. Hij stelde zijn aangetrouwde neef, Harry J. Ansliger aan als hoofd van het federale bureau van narcotica en gevaarlijke drugs.

Deze financiële grootheden hielden geheime vergaderingen. Hennep werd als gevaarlijk verklaard en een dreiging voor hun miljardenondernemingen. Om hun dynastie veilig te stellen, moest hennep verdwijnen. Deze mannen namen een obscuur, Mexicaans straatwoord voor hennep, “Marihuana” en drukten dit door in het bewustzijn van de Amerikanen.

Manipulatie van de media

Een golf van gekleurde journalistiek kwam in de media eind jaren 1920 en de jaren 1930. De kranten van Hearst plaatsten horrorverhalen over marihuana. De dreiging van marihuana werd hoofdnieuws. Lezers kregen voor ogen dat het verantwoordelijk was voor alles; van auto-ongelukken tot lage moraal.

Films als Reefer Madness (1936), Marijuana: Assassin of Youth (1935) en Marijuana: The Devil’s Weed (1936) waren propaganda van deze industriëlen om zo een vijand te creëren. Het doel was om steun vanuit de samenleving te krijgen zodat anti- marihuana wetten aangenomen zouden worden.

Quotes uit “The Burning Question”, ook bekend als “Reefer Madness”:

Een gewelddadige drug

Schokkend, en gewelddadig gedrag

Ongeneeslijke krankzinnigheid

Geestvernietigende effecten

Nog wreder en dodelijker dan geestvernietigende heroïne en cocaïne

De film “Reefer Madness” eindigde niet met het gebruikelijke “Einde” maar met deze woorden gebrand op het scherm: Vertel het uw kinderen”.

In de jaren 1930 waren mensen erg naïef, op het onwetende af. De massa stond als schapen te wachten tot ze geleid werden door de enkele machthebbers. Autoriteit werd niet betwist. Als het nieuws gedrukt was of op de radio, dan ging men er vanuit dat het de waarheid moest zijn. Zij vertelden dit hun kinderen en hun kinderen werden de ouders van de babyboomers.

Op 14 april 1937 werd de verbiedende Marihuana Belastingwet, of de wet die hennep illegaal heeft gemaakt rechtstreeks naar het comité van het Huis van bemiddeling en doorgang gebracht. Dit comité is het enige dat een wet kan introduceren aan een Huis, zonder dat andere comités erover kunnen debatteren. De voorzitter van de senaat van de VS, van het comité van bemiddeling en doorgang was destijds Robert Doughton, een aanhanger van DuPont. Hij verzekerde dat de wet aangenomen zou worden door het Congres.

Dokter James Woodward, arts en advocaat, getuigde te laat voor de Amerikaanse Medische Associatie. Hij vertelde het comité dat de reden dat de AMA niet eerder gereageerd heeft was omdat ze er net pas achter waren gekomen dat marihuana, hennep was.

Slechts enkelen toen, realiseerden dat de dodelijke dreiging die ze gelezen hadden op de voorpagina’s van de kranten van Hearst, in feite over hennep ging. Volgens de AMA was hennep een medicijn, die in vele geneesmiddelen zat en al honderd jaar zo verkocht werden.

In september 1937 werd hennep illegaal verklaart. Het meest nuttige gewas bekend werd een drug en onze planeet leeft sindsdien in lijden.

Het Congres heeft hennep verbannen omdat er gesteld werd dat dit de meest gewelddadige drug ooit was. Harry Anslinger, 31 jaar het hoofd van de Drugs Commissie ventileerde het idee dat gebruikers extreem gewelddadig werden van marihuana. In de jaren 1950 zei Anslinger, onder de communistische bedreiging van het McCarthyisme het exacte tegenovergestelde; marihuana maakt een mens zo vredelievend dat soldaten niet willen vechten.

Het is tot op heden nog steeds een illegale drug, en dat zal over 100 jaar nog zo zijn, mensen als Rick Simpson kunnen dat niet veranderen, wij ook niet, maar wij kijken niet toe. Wat zou jij doen als er een natuurmiddel bestaat dat kankercellen zou vernietigen of verminderen?

En dat ook helpt tegen Artritis, Diabetes, Leukemie, Osteoporose, ziekte van Crohn, Slapeloosheid, Migraine, Depressie, Astma, Multiple Sclerose, Psoriasis, Parkinson, Glaucoom, Brandwonden, Chronische pijn, Gemuteerde cellen (tumoren, poliepen, wratten) en ga zo maar door, de lijst is oneindig en is maar een korte samenstelling van een aantal klachten, ziektes en symptomen die met cannabis te verlichten en- of te genezen zijn.

In het geheel omvat het ongeveer tussen de 3000 en 5000 verschillende ziektebeelden. Ga jij toekijken ? Wij van GreenEagle.nl in ieder geval niet. Zieke hulpbehoevende mensen hebben namelijk ook het recht te streven naar verbetering van hun gezondheid en welbevinden, ieder mens op aarde heeft de morele plicht daarbij te helpen.!

GreenEagle.nl vervaardigt zelf geen THC producten, daarin tegen bieden wij U wel alle hulp en afhandelingen om het juiste THC product te verkrijgen. U kunt ons een mail sturen met daarbij uw gegevens en product keuze, Tot onze spijt kunnen we alleen aanvragen vanuit Europa behandelen, dit is vanwege het verzenden van de producten.

Vanwege de vele Spam berichten dat wij dagelijks via ons contact formulier ontvangen, hebben wij deze verwijderd, voor vragen en- of bestellingen kunt u een mail sturen naar: greeneagle31@gmail.com

Cannabis en kanker
National college of natural medicine
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.

 Links:

thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend