Lifestyle en voeding gewoonte

Bij een THC behandeling, dienen de volgende stappen te worden genomen, namelijk verandering in LifeStyle & Voeding. Als eerste is het gebruik van tabak, alcohol, suiker, zout en vlees, deze moeten “onmiddellijk” worden gestopt.

Géén koel verse of diepvries kant-en-klaar maaltijden, die gemaakt zijn om op te warmen in de magnetron, deze bevatten mogelijk meer zout, (verzadigde) vetten en andere toevoegingen om de maaltijd beter te laten smaken en langer houdbaar te maken. Ook bevatten kant en klaar maaltijden mogelijk minder groenten. Door deze combinatie kunnen de kant en klaar maaltijden minder gezond zijn dan een zelf bereide maaltijd. Ons advies is, kook met verse producten, en zoutloos.!

Alkalisch Dieet (door Robert Young)

Kanker gedijt in zure omgevingen, dus door het verhogen van de Ph niveau (pH-zuurgraad 7 en hoger) in het lichaam, maakt het moeilijk voor kankercellen om te overleven. Een van de meest alkaliserende voedingsmiddelen is bladgroen oftewel Chlorofyl. Het verhogen van de Ph-zuurgraad bereikt u door het dagelijks eten van veel groenten, (plantaardige eiwitten bestrijden namelijk de groei van kanker).  Echter, je moet nooit vergeten dat stress, gebrek aan lichaamsbeweging, medicatie en het milieu een grote rol speelt in de manier waarop de pH-waarde wordt beïnvloedt (zuur-base tabel van Dr. Alex Guerrero).

Waarschuwing

Neem géén vlees of zuivelproducten, omdat de eiwitten in deze producten de groei van kanker zal bevorderen. Stop met het eten van suikers, vervang deze met bijv. ruwe honing, een natuurlijke zoetstof. Frisdranken bevatten zeer veel suikers, daarom drink absoluut géén frisdrank.

De zes beste alkalische voedingsmiddelen om te eten maar ook te juicen (smoothie)

Knolgewassen

Omdat knolgewassen vaak veel meer mineralen bevatten dan veel andere groenten, is het veilig om te stellen dat je van deze groenten niet genoeg zou kunt krijgen. Vooral radijs, maar ook bieten, wortelen, rapen, mierikswortel en koolraap zijn erg goede varianten.

Kruisbloemige groenten

Broccoli, bloemkool, spruitjes, groene kool en rode kool. Ze zijn het meest voedzaam als ze rauw worden gegeten, worden gestoomd, of geblancheerd. Ze zitten boordevol antikanker werkingen en doen het lichaam jonger lijken. Er zit voornamelijk vitamine C, vitamine K, B11, ijzer en kalium in.

Bladgroenten

Groene bladgroentes zijn zeer rijk aan voedingsstoffen, Voorbeelden zijn boerenkool, spinazie, snijbiet, peterselie, alle slasoorten en de bladeren van de mosterdplant en koolraapplant. Groene bladgroentes bevatten vooral de nutriënten ijzer, kalium, calcium,magnesium, carotenoíden en vitamine B, E C en K.

Knoflook

Een echt wonder voedsel, een superfood. Het is niet vreemd dat knoflook bovenaan ontelbare lijsten van voedingsmiddelen staan die de algemene gezondheid verbeteren. Natuurlijk is het als een alkalisch vormend voedingsmiddel daarop geen uitzondering.

Andere voordelen van knoflook zijn, dat het onze cardiovasculaire gezondheid en ons immuunsysteem kan helpen bevorderen en onze bloeddruk helpt te verlagen. Daarnaast helpt het ook nog eens bij het reinigen van de lever en het afweren van ziektes.

Cayennepeper (Spaanse peper)

Als lid van een familie van krachtige, tropische pepers die enzymen bevatten die essentieel zijn voor onze endocriene functie is cayennepeper een van de meest alkaliserende voedingsmiddelen. Cayennepeper staat bekend om de krachtige antibacteriële eigenschappen en het bevat zeer veel vitamine A.

 

Vanwege de vele Spam berichten dat wij dagelijks via ons contact formulier ontvangen, hebben wij deze verwijderd, voor vragen en- of bestellingen kunt u een mail sturen naar: greeneagle31@gmail.com

 

Citroenen en Limoenen

Zoals misschien wel verwacht zijn citroenen en limoenen waarschijnlijk het meest alkalische voedsel dat we kennen. Als natuurlijk ontsmettingsmiddel heeft citroenen en limoensap een antibacteriële werking terwijl het ook zorgt voor krachtige en onmiddellijke verlichting van verzuring en virus gerelateerde aandoeningen. Daarnaast kan citroen helpen bij hoesten, verkoudheid, griep, en brandend maagzuur. Citroen en limoenen bevordert ook het ontgiften van de lever.

Men kan op simpele manieren en met een verscheidenheid aan producten, diverse lekkere smoothies maken. Een goede tip is om zelf uit te vinden welke smoothies je lekker vind en van daaruit door te experimenteren, je zal verrast zijn naar de smakelijke en gezonde resultaten.

GreenEagle.nl heeft voor jou een aantal diverse makkelijke en zeer gezonde gerechten en groene smoothies. op een rijtje gezet, zie Heerlijke en Gezonde groene smoothie recepten onderaan deze pagina. GreenEagle.nl moedig jou ook aan om zelf via internet een onderzoek te doen, er is veel informatie te vinden over alkalisch diëten, groene smoothie recepten en voedsel grafieken.

Vitamine B17

Komt in heel wat voedingstoffen, maar vooral in abrikozen(pitten) voor. Deze vitamine is ook nog aanwezig in taugé, in erwten, bonen en in bittere amandelen. Het binnenste van abrikozenpitten is bijzonder rijk aan vitamine B17, dat ook in de natuur veelvuldig voorkomt. Zelfs het dagelijks eten van de zaden van twee appels zal je een goede dagelijkse dosis B17 geven. B17 zelf heeft een goede staat van de behandeling van/tegen kanker.

Vitamine D

Komt alleen in dierlijke voeding voor, maar ook daarin maar heel weinig. Een uitzondering daarop is vette vis, daarin zit veel vitamine D (en veel omega-3 vetzuren, een andere belangrijke voedingsstof tegen kanker!). Vermoedelijk verklaart dit waarom Eskimo’s in veel opzichten zo gezond zijn, terwijl ze maar weinig groente eten en vrijwel nooit voldoende zonlicht krijgen. Meer informatie

Zuurstof

In 1931 won Dr. Otto Warburg zijn eerste Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde, dat kanker wordt veroorzaakt door een gebrek aan zuurstof in lichaamscellen. Hij verklaarde in een artikel getiteld The Prime, de oorzaak en preventie van kanker, dat “de oorzaak van kanker niet langer een mysterie is, en dat we weten dat kanker zich voordoet wanneer een lichaamscel 60% van zijn zuurstof gehalte verliest”.

Zuurstof is essentieel in het lichaam om de kankercellen doden. Wat kan je doen om meer zuurstof (in de cellen) te genereren. Je kunt bijvoorbeeld 20 minuten per dag lichtjes gaan springen op een trampoline. Of 3 tot 4 keer per week (liefs elke dag) een wandeling maken, zonder vermoeid te geraken. Drink ook iedere dag zeer veel water (± 4 liter) niet- gechloreerde en niet- gefluorideerde bronwater.

Gezonde, preventieve, en zelfs kanker dodende producten.

Peterselie: Klik hier

Traditionele medicinale kruiden: Klik hier

Medicinale Paddenstoelen: Klik hier

Bijen Pollen: Klik hier

Fruit tegen kanker: Klik hier

Vitamine D: Klik hier

Vitamine B17: Klik hier

Eiwitten: Klik hier

Alkalisch tabel van Dr. Alex Guerrero: Klik hier

Heerlijke en gezonde groene smoothie recepten: Klik hier

Voedingssupplementen : Klik hier

 

Links: 

thc-olie.com, coronaziekte.nl, kweekbox.nlricksimpsonolie.nl

Cannabis en kanker
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.

 

Links:

thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend