B17, in staat kankercellen te doden maar een verboden middel

B17 een niet giftig natuurproduct dat zich specifiek richt op de vernietiging van kankercellen. Het is als zodanig een ernstige bedreiging voor conventionele kanker medicijnen en therapieën en de gigantische winsten die daarmee gehaald worden. Kanker is big business! De farmaceutische bedrijven die anti kanker medicijnen maken en ontwikkelen hebben elke mogelijke inspanning geleverd en geprobeerd door te lobbyen en door hun financiële invloed op de grote liefdadige kankerinstellingen, Laetrile onwettig te laten verklaren en te zorgen dat het niet beschikbaar zou zijn. In de kanker industrie, die vele miljarden euro omzet heeft gaat het namelijk alleen om geld.

Waarom is behandeling met vitamine B17 / Laetrile verboden in veel landen en waarom weet niet de hele wereld hiervan?

Het antwoord :  GELD

Farmaceutische multinationals zijn niet in staat zijn om een patent of alleenrecht te nemen op vitamine B17 omdat het uit een natuurlijke bron voortkomt, (De Prunus Amygdalis Rosacea familie). Daarom lanceerden zij ongekend harde antipropaganda tegen B17 ondanks het keiharde bewijs van zijn doeltreffendheid in het controleren van alle vormen van kanker. De kanker industrie heeft een omzet van meer dan €200 miljard per jaar!Inderdaad, geen €200 miljoen maar €200 MILJARD.

Stelt u zich eens voor dat u een grote winstuitkering zou ontvangen van een dergelijke reusachtige markt zou u dan niet proberen om uw marktaandeel te beschermen? Natuurlijk zou u dat doen! En dat is precies wat vroeger gebeurde en wat vandaag de dag nog steeds gebeurd. Jammer genoeg leven wij in een tijd waar de leugens en de misleiding door overheidsinstellingen en stichtingen die onderzoek zouden moeten doen naar behandelmethoden tegen kanker de overhand hebben. In plaats hiervan concentreren zij zich op hun financiële gewin. Wist u dat de rijkste stichting zonder winstoogmerk ter wereld het Amerikaanse kanker fonds is? Wist u dat ‘s werelds grootste privé kankercentrum, het Sloan-Kettering Memorial Hospital is opgericht door enkele van de grootste banken en beursgenoteerde bedrijven, tezamen met een groot belang van de familie Rockefeller. Denkt u dat in de huidige maatschappij de grote banken en bedrijven mensen plaatsen boven hun winst?

Vitamine B17

Voedsel, rijk aan vitamine B17 is volgens velen in staat kankercellen te doden. Vitamine B17 komt in heel wat voedingsstoffen voor en wordt niet voor niets de natuurlijke chemokuur genoemd. Wat is deze wondervitamine B 17 dan wel, en wat doet ze in ons lichaam? Vitamine B 17 is dankzij de aanwezigheid van blauwzuur in staat kankercellen te doden

Vitamine B17 is wellicht minder bekend dan zijn overige collega’s uit de B- familie, maar daarom dus zeker niet minder belangrijk. Vitamine B17 wordt in medische kringen ook wel amygdaline (laetrile) en genoemd. Het is net als zijn broertje de vitamine B15 een wat men noemt metavitamine. Dat wil zeggen dat deze vitaminen duidelijke voedings- en gezondheidswaarden bezitten, en dat ze zelf geen ziekten doen ontstaan wanneer je er een tekort aan hebt. Vitamine B17 werd pas in 1958 ontdekt door dezelfde biochemici die eerder vitamine B15 ontdekten.

Vitamine B17 en blauwzuur
Vitamine B 17 is zeker niet de eerste de beste vitamine. Ze bevat blauwzuur, een bijzonder giftige stof als ze wordt omgezet in hydrogeencyanide.
Het enzym Rhodanese, in ons lichaam in grote hoeveelheden aanwezig, is er verantwoordelijk voor dat deze giftige hydrogeencyanide wordt omgezet in nuttige en dus gezonde stoffen voor je lichaam. Kankercellen bevatten dit nuttige enzym echter niet. De aanwezigheid van blauwzuur in vitamine B 17 heeft dus geen enkele invloed op je gezondheid.

Kankercellen maken blauwzuur aan

Alleen kankercellen bevatten het enzym Beta- glucosidase dat blauwzuur aanmaakt. Deze cellen missen het enzym Rhodanese, dat het gif onschadelijk maakt en omzet naar deze voor onze gezondheid gunstige stoffen. Bij een voldoende hoeveelheid vitaminen B17 in je lichaam zullen kankercellen uiteindelijk afsterven.?

Laetrile behandeling

In sommige gevallen wordt nu al kanker bestreden met vitamine B17. Dan bedoeld men eigenlijk een laetrine- behandeling. Het inzetten van deze behandeling staat eigenlijk nog in zijn kinderschoenen en is eigenlijk nog erg marginaal. Over het waarom van het veel te weinige gebruik van deze behandelingsmethoden lopen de meningen uiteen. Velen beweren zelfs dat het een zet van de geneesmiddelindustrie zou zijn… En is deze behandelingsmethoden in wetenschappelijke kringen dus erg omstreden, toch zijn dankzij vitamine B17 al heel wat patiënten kankervrij. Tijdens deze behandeling wordt vitamine B17 gecombineerd met een gezond dieet, met enzym- en alvleeskliertabletten, vitamine E, B15 en vitamine C in bijzonder hoge dosis. Vitamine C is een belangrijk tegengif tegen de aanwezige schadelijke stoffen.

Een bron van vitamine B17

Vitamine B17 komt in heel wat voedingstoffen voor, maar vooral in (hoge concentratie) bittere amandelen en abrikozen(pitten). Het binnenste gedeelte van abrikozenpitten is bijzonder rijk aan vitamine B17, dat ook in de natuur veelvuldig voorkomt. Naast de bittere amandelen en abrikozenpitten worden de hoogste waarden aan vitamine B17 gevonden in allerlei zaden en vruchten als appelen, kersen en perziken pitten maar ook in allerlei grassen, in maïs (niet uit blik), gierst, cassave, lijnzaad, taugé, in erwten en in bonen.

Voor wie zijn vitamine B17 geschikt

Vitamine B17 is in de eerste plaats geschikt voor iedereen die aan kanker lijdt. Dankzij zijn specifieke werking doet deze vitamine kankercellen afsterven. Deze behandeling is in sommige kringen nog altijd omstreden, maar feit is dat vele kankerpatiënten die door de klassieke geneeskunde reeds waren opgegeven, weer beter werden na een laetrile- behandeling. Voeding, rijk aan vitamine B17 werkt volgens sommigen zelfs preventief waardoor kanker zou kunnen voorkomen worden.

Dat vitamine B17 werkt, is beschreven door talloze specialisten, uit verschillende delen van de wereld.

http://www.laetrile.com.au/

http://worldwithoutcancer.org.uk/

http://www.ralphmoss.com/

http://www.doctoryourself.com/biblio_nieper.htmlu/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23137229

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16880611

http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects

pharmacologicalandbiologicaltreatment/laetrile

about-cancer/treatment/complementary-alternative/therapies/laetrile

http://www.naturalnews.com/027088_cancer_laetrile_cure.html

http://www.mskcc.org/cancer-care/herb/amygdalin

Alle gegevens worden slechts ter informatie gegeven, zij vormen in geen geval medische informatie en wij van GreenEagle.nl kunnen hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

National college of natural medicine
Rick Simpson Phoenix Tears
Cannabis en kanker
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.
Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend