Cannabis niet roken

Roken is zeer schadelijk voor je gezondheid. Bij roken komen giftige stoffen vrij zoals teer, naftaline, tuoleen, ammoniak, nicotine en koolstofmonoxide. Deze stoffen beschadigen je longen en veroorzaken ontstekingen van keel, neus, longen en heeft kanker verwekkende effecten.

Vapen

THC Vape olie (e-liquid) is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden, en met een afgestemde THC level. Qua smaak is deze mild en zoet en zeker lekkerder en gezonder dan de gedroogde tegenhanger verwerkt in een joint. Met de Vaporizer zal je niet snel een stoned gevoel ervaren, zolang je je aan de regels houd, een aantal pufjes om de paar uur zal voldoende moeten zijn. Bij inhalatie neemt het lichaam de werkzame bestanddelen snel via de longen op, binnen enkele minuten is het al voelbaar.

Dosering

Het is belangrijk dat je de dosering langzaam opbouwt, je wilt niet de gehele dag een euforisch gevoel hebben. Je kan pas na verloop van tijd meerdere keren per dag inhaleren. Bij inhalatie is de dosering gemakkelijk en snel aan te passen. Is de werking onvoldoende? Dan kan je na een minuut of 5 iets meer inhaleren.

Is de werking voldoende of je krijgt last van bijwerkingen, stop dan met inhaleren. Vapen heeft alle voordelen van inhalatie: snel effect, exacte dosering, maar dan zonder alle nadelen van roken (verbranding).

 Vele studies, die gepubliceerd zijn, waaronder in het Journal of Psychopharmacology en in het Journal van de American Academy of Neurology, getuigen van de veiligheid en effectiviteit van de vaporizer als afgiftesysteem voor het toedienen van THC en andere cannabinoïden voor medische doeleinden.

Naast het positieve voordeel voor je gezondheid, is dat ze eruit zien als een gewone E-sigaret, dus niemand heeft een reden om zich af te vragen wat je aan het doen bent. Omdat de damp wordt geïnhaleerd, verdwijnt de geur binnen enkele seconden, een persoon die zéér dichtbij je staat, zal het kort kunnen ruiken. Dit houdt in dat het dus mogelijk is om 24/7 en gewoon in het zicht van iedereen, je dagelijkse dosis kan nemen.

Uit onderzoek blijkt dat maar 25% van de THC in een joint door de rook in het lichaam komt. Hetzelfde onderzoek bewees ook dat bij het vaporizen van wiet maar liefst 46% van de in de cannabis aanwezige werkzame cannabinoïden werden omgezet in damp.

Uit hetzelfde beetje wiet haal je in een vaporizer dus bijna twee keer zoveel medicinaal werkende stoffen dan wanneer je het rookt. Dat betekent in veel gevallen dat er per dosering minder cannabis wordt gebruikt. Ook schijnt het effect van verdampte wiet minder snel te verdwijnen dan wanneer je het rookt. Als je dus minder vaak, kleinere hoeveelheden hoeft te gebruiken, heb je meer aan de wiet en scheelt dat in je portemonnee.

Zeer effectief bij oa. de volgende aandoeningen

 • Depressie
 • fibromyalgie
 • Migraine
 • Slapeloosheid
 • Ziekte van Lyme
 • Chronische pijnen
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Hoge bloeddruk
 • Stemming en angststoornissen
 • Bewegingsstoornissen
 • Ruggenmergletsel

Bovenstaand is maar een kleine opsomming.

Vervaardiging van co2 E-Liquid

De Vape E-Liquid word onttrokken door middel van co² extractie. Tijdens co² extractie blijven alle nuttige en gezonde Cannaboíden intact. co² extractie of superkritische vloeistofextractie (SFE) staat bekend als de meest effectieve manier om heilzame essences uit plantaardig materiaal te extraheren.

Indica of Sativa Strain

co2 extracted Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 1 en 2ml. verpakking

 • Delight 25% THC
 • Extreme 45% THC

De Delight – 25% dosis word verdunt met VG (Vegetable Glycerin) en PG (Propylene Glycol) en is uitsluitend te gebruiken met alleen de grotere E-Liquid vaporizers, dus niet de kleinere pen vaporizers. Wij gebruiken absoluut geen schadelijke stoffen zoals teer, nicotine, water en vitamines.

De Extreme – 45% dosis word niet verdunt en is dus puur. Deze E-Liquid is te gebruiken bij alle bestaande E-Liquid vaporizers. Voordeel van deze olie is dat men deze ook zelf kunt mixen met een bestaande E-Liquid, om bijvoorbeeld een andere smaak te creeren.

De geverifieerde Laboratorium testresultaten van derden zijn op te vragen, dus je weet wat je krijgt.

Onderzoek naar Vaporizers

Zeker vier onderzoeken uit de afgelopen jaren bevestigen dat er weinig tot geen schadelijke bestanddelen in de wietdamp van de vaporizer zitten. Deze onderzoeken werden gedaan door MAPS, NORML, Universiteit van Leiden en de Universiteit van Californië.

Bestellen? Neem direct contact met ons op

National college of natural medicine
Rick Simpson Phoenix Tears
Cannabis en kanker
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.

Links:

thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend