Rookvrij en Discreet

Een nieuw, veilig, discreet, snel en effectieve manier om medicinale cannabis te gebruiken. THC sprays smaken heerlijk en zijn gemakkelijk te gebruiken en te doseren. THC sprays creëren geen verlangen naar meer, alleen voor het niveau dat u nodig hebt, niets meer niets minder.

THC sprays zijn ideaal voor een snelle en discrete dosering van medicinale cannabis. De cannabis wordt geëxtraheerd met behulp van de superkritische CO² methode en wordt in het laboratorium getest.

 Instructies:

Gebruik als het nodig is, Goed schudden voor gebruik. Begin met 1 of 2 sprays onder de tong en houd ongeveer een minuut vast voordat u het inslikt, dit zorgt voor snelle absorptie door het mondslijmvlies.. Effect is merkbaar in 3 tot 10 minuten en duurt 2-3 uur (persoonsafhankelijk). Begin laag, en verhoog uw dosis geleidelijk.

Ingrediënten

 • Superkritische CO² geëxtraheerde olie
 • Biologische Hennep zaad olie
 • Honing smaak

 Inhoud: 5ml.

 • Spray Co  : THC 15%
 • Spray Co+: THC 25%

  Vragen? Neem gerust contact met ons op

  National college of natural medicine
  Rick Simpson Phoenix Tears
  Cannabis en kanker
  Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies. 

  Links:

  thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

  Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

  Send this to friend