THC Full Spectrum Tincture

Een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) via de bloedstroom verspreid het zich zeer snel, is betrouwbaar en doseerbaar. THC Full Spectrum Tincture “aanbevolen aanvulling” op de THC stappenplan, maar ook geschikt als voorzorgsmaatregel. De THC Tincture is niet verslavend!

Effecten zijn merkbaar in 3 -10 minuten, de piek bereikt men in minder dan een uur. Duur is gemiddeld 3 uur (persoonsafhankelijk). Gebruikers melden dat THC Tincture het gemakkelijk maakt om het juiste niveau van de medicatie te bereiken. THC Tincture, is handig te doseren en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien op ieder gewenst moment van de dag worden ingenomen.

Dosering bij levensbedreigende aandoeningen

In combinatie met het stappenplan. Begin met 2 druppels om de 3 á 4 uren. Zorg dat je de extract zeker 60 to 90 seconden lang onder de tong houdt. Na enkele dagen de dosis met 2 druppels verhogen. 

Dosering bij niet levensbedreigende aandoeningen

begin met 2 druppels, voor het slapen gaan, dit is je uitgangspunt, bouw dit naar gelang op naar 3 druppels. Na een week of 2 kan je overdag om de 3 á 4 uren desgewenst een 1 of 2 druppels nemen.

Ken je lichaam: Als je je misselijk voelt, neem een snack, hapje eten en/of drink wat water, het rare gevoel zal verdwijnen. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Als je een beetje down voelt, kan je een extra druppel nemen. Een goede vuistregel is wel om eerst te eten en te drinken.

De bijwerkingen die op kunnen treden (beginstadium) zijn o.a.

 • Vermoeidheid
 • Braken vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s). Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen
 • Duizeligheid en/of misselijk gevoel
 • Regelmatig toiletbezoek

Ingrediënten

 • Pure RSO (Rick Simpson Oil)
 • Cannabis extract
 • Olijf/Kokosolie (meer informatie)

Let op

THC Full Spectrum Tincture bevat actieve THC en kan al bij inname vanaf 3 druppels een lichte psychoactieve werking teweegbrengen. Bij meerdere druppels een actieve psychoactieve werking (persoonsafhankelijk), bouw het dus wel rustig op!

 (FECO)een Waarschuwing

Volgens een studie uitgevoerd in de jaren 1990 door de medisch antropoloog dr. Dreher, co- auteur van het boek Vrouwen en Cannabis: Geneeskunde, Wetenschap en Sociologie, zijn er géén tekenen van geboorteafwijkingen. Wij van GreenEagle.nl adviseren daar in tegen om geen THC te gebruiken tijdens de zwangerschap en/of borstvoeding.

Belangrijk

 • Gebruik verantwoord
 • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden
 • THC tijdens de zwangerschap: Ons advies, Nee
 • THC en verkeer: Zodra je lichaam gewend is
 • Bewaar op een veilige en donkere plaats
 • Vakantie binnen Europa: Is mogelijk met een schengenverklaring.
 • Vakantie buiten Europa: Nee
 • Raadpleeg altijd eerst uw arts betreffende het verlagen of stoppen van uw huidige medicatie(s).
 • Goed schudden voor gebruik

Vervaardiging van de tincture

Er word als eerst een ruwe plant aftreksel gemaakt, deze word gebruikt als een basis olie, deze basis olie word aangevuld met een % pure RSO, op deze manier verkrijgt men wat wij noemen een “ruwe onbewerkte” THC Tincture oftewel de Full Spectrum olie. De Full Spectrum THC Tincture is niet te vergelijken met de co² extracted Tincture, die vele malen duurder is en zich eigenlijk meer richt op de hoogte van THC en andere cannabinoïden. Dat wil niet zeggen dat de co² extracted Tincture geen medicinale werking bezit, dat heeft het juist wel net als de ruwe versie, het is alleen een kwestie van smaak, werking en het euforisch gevoel, die veel mensen toch wel appreciëren.

Ruwe onbewerkte olie, Tijdens het productieproces wordt het extract niet verder bewerkt (schoongemaakt), vandaar de naam ‘raw’ of ‘ruwe’ of Full Extract Cannabis Oil (FECO). Daardoor blijven er meer inhoudsstoffen uit de plant in het extract bewaard. Denk aan inhoudsstoffen als: flavonoïden, terpenen, fenolen en cannabinoïden (CBG, CBN en CBC). Deze inhoudsstoffen kunnen een positieve bijdrage geven aan de werking, dit kan echter variëren van persoon tot persoon. De kleur van de RSO Tincture is over het algemeen donker bruin tot donker groen.)

De THC Full Spectrum Tincture is verkrijgbaar in een 10ml druppelfles.

 • 25% THC
 • 50% THC

De co2 THC Tincture is verkrijgbaar in een 10ml druppelfles.

 • 20% THC

De geverifieerde Laboratorium testresultaten van derden zijn op te vragen, dus je weet wat je krijgt.

Bestellen? Neem direct contact met ons op

National college of natural medicine
Rick Simpson Phoenix Tears
Cannabis en kanker
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.

 

Links:

thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend