Cannabis huid zalf

Voor een gezonde huid, helende werking van wonden en als pijnbestrijder.

Helpt tegen aandoeningen zoals: artritis, lupus, acne, steenpuisten, eczeem, dermatitis (waaronder atopische) en psoriasis, brandwonden, snij en schaafwonden, jeuk, insectenbeten, likdoorns, schimmelnagels, wratten en schimmelinfecties, directe pijnbestrijding bij spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, verstuikingen en andere kneuzingen, blauwe plekken, zwellingen, aderontsteking, aderlijke zweren, aambeien, menstruatie pijnen, verkoudheid, keelpijn, bronchitis, astmatische problemen met de ademhaling, chronische ontsteking van de strottenhoofd (toepassing in de vorm van een Priessnitz compress), migraine, koortslip (herpes) en koortsblaasjes.

Cannabis en wondbehandeling door de eeuwen heen

In de historische medische teksten uit verschillende culturen wordt melding gemaakt van het gebruik van cannabis voor de plaatselijke behandeling van snij-, schaaf- en brandwonden. In Egyptische teksten op papyrus wordt gesproken van plaatselijke antiseptische preparaten, die vermoedelijk bestonden uit een mengel van cannabis en vet. Griekse schrijvers uit de eerste eeuw voor de jaartelling maken melding van het gebruik van cannabis voor de behandeling van paarden met wonden en zweren, en als middel tegen een bloedneus bij mensen.

De middeleeuwse Franse herbalist Ruellius schreef in zijn verhandeling uit 1536, De Natura Stirpium, dat cannabisextract kon worden gebruikt voor de behandeling van wonden en zweren. Tientallen jaren later adviseerde de beroemde Duitse botanist Tabernaemontanus een mengsel van boter en cannabisbladeren voor de behandeling van brandwonden.

In 1649 schreef de eminente Engelse botanist Nicholas Culpeper dat cannabis kan worden gebruikt ter behandeling van brandwonden en bloedende wonden vanwege de antiseptische eigenschappen ervan. In 1751 schreef de Engelse botanist Thomas Short in zijn Medicina Britannica dat een cannabispreparaat geschikt is als middel tegen brandwonden, insectenbeten en zweren.

Hedendaags onderzoek naar wondgenezing en cannabis

Uit dat onderzoek is veel bewijs naar voren gekomen dat cannabis zeer effectief is als pijnstiller, ontstekingsremmer en ontsmettingsmiddel. Het lijkt er zelfs op dat het endocannabinoïden systeem direct betrokken is bij het genezingsproces en een essentiële rol speelt bij de vorming van littekenweefsel.

 

Aanbevolen gebruik

Breng de zalf 2 tot 4x per dag op de te behandelde plaats aan, smeer in zachte, cirkelvormige bewegingen en laat zo lang mogelijk absorberen en inwerken. Het gebruik van de zalf kan voor het gehele lichaam gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen. Alle gunstige verbindingen zoals Cannabinoïden, Tetrahydrocannabinol, Antioxidanten en Terpenen worden rechtstreeks opgenomen via de huid. De cannabis huid zalf kan worden gebruikt als een dagelijkse huidverzorging. De cannabis huid zalf heeft ook nog eens een verzachtend, kalmerend, hydraterend en anti-inflammatoire effect.

Ingrediënten 100% biologisch:

Cera Flava (gezuiverde bijenwas)

Oleum cocos (cocos olie)

Aloë Vera

THC extract

Neem olie

Lavandula (lavendel)

Matricaria Chamomilla (kamille)

Bevat geen schadelijke stoffen, parabenen, parfum of kunstmatige geur en kleurstoffen

Let op.!

De cannabis huid zalf mag niet worden gebruikt op bloedende wonden, en is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Inhoud: 40ml.

 

Cannabis huidzalf

Bestellen? Neem direct contact met ons op

National college of natural medicine
Rick Simpson Phoenix Tears
Cannabis en kanker
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en trachten deze producten zo goed mogelijk te beschrijven. Echter wij zijn geen artsen, daarom doet GreenEagle.nl geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is niet geëvalueerd door medische deskundigen en kan niet worden opgevat als medisch advies.

Links:

thc-olie.com / coronaziekte.nl / kweekbox.nl / ricksimpsonolie.nl / vapeolie.nl / wietolienederland.com

 

 

Wil je anderen helpen ons te vinden? Deel dan onze website via e-mail, social media of plaats een link op je eigen website of blog.

Send this to friend